joycerene.reismee.nl

Kerstwens uit Laos!

Om ons weer 'even' in levende lijve te zien!!!

Peter en Henny

Zo te zien vermaken jullie je daar prima!!
Hartstikke leuk om jullie weer even live te zien!!

Wij wensen jullie ook hele mooie Kerstdagen en een heel fijn en gezond 2011 toe!!

Geniet nog even en tot over een maandje of zo!!

Heel veel groetjes!!

Bart en La

Ajjjjjj china schermt dit af.......is het zo slecht.....haha we bewaren hem even...

elmar

natuurlijk wensen wij ook jullie een hele fijne kerst en zo te zien zijn jullie het mooie weer al helemaal zat, daar zijn we helemaal niet jaloers op.. we genieten nog even van de fantastische winter zonder jullie (helaas)..
Ook het traditionele oudjaarsfeest wordt waarschijnlijk helemaal niet gezellig zonder jullie, maar we slaan ons er wel doorheen ;-p
Geniet er samen nog maar even van en we zien jullie snel weer!

Grtzz

elmar

ps.
Het nieuwjaarsfeest wordt bij jullie van 13 t/m 15 april gevierd.. je loopt dan ook kans op een nat pak, omdat dan alles wordt 'gereinigd' met een emmer water gemengd met bloemen en parfum. Het is dan erg leuk om iedereen hiermee nat te gooien!
Het is maar dat je het weet.

Annette

oowww wanne Kerstmútsen zeg hahaaaaaaaaaaaaaaaa
Hartstikke leuk om jullie te horen /zien. Hebben jullie al die maanden met die maffe kerstmutsen rond gehobbeld .. da gadde toch nie vertellen eej...
Voor jullie ook een hele mooie onvergetelijk jaarwisseling, waar dan ook op deze aardkloot. Nog ff lekker genieten en dan..
Kom veilig thuis.

Carla en Leo

Ennn nuu.. jullie ook een geweldige natte warme kerst toegewenst vanuit het schitterende witte, koude Nederland. Heerlijk om jullie weer even te zien en te horen, jammer dat we niets terug konden zeggen en commentaar konden leveren.

Dikkkke kussssss

jack en hanneke

Prachtig filmpje! Leuk om op deze manier iedereen de beste wensen te sturen, en om weer eens bewegende beelden van jullie te zien!
Geniet nog maar even verder, vooral van de kerstdagen en jaarwisseling in den vreemde.
Tot over 4 weken!!!!!!
Onze kerstwens is al onderweg.

Renate

Hey kanjers,

Super gedaan!
Jeempie wat zien jullie bruin! Lekker hoor...ik ben al bijna weer wit :-(
Jullie ook fijne kerstdagen en een heel goed 2011 toegewenst.
Tot snel! (spijtig voor jullie maar gezellig voor ons! :-)))
Dikke x

Mels en Lia

Hoi,leuk om jullie weer te zien in dat filmpje,we gaan jullie missen bij de nieuwjaarsreceptie van de familie,maar..heel fijne kerstdagen en ook voor jullie een heel goed nieuw jaar!!
Geniet nog even en tot ziens in Nederland!!!
Mels en Lia

Bar en Öz

Auguri!! Zo zeggen ze dat in Italie, klinkt een beetje als die klanken die jullie er net uitgooiden (-; Wat een leuke boodschap haha. Wij zijn na een hoop toestanden dan toch eindelijk aangekomen in NL..en jongens wat een baggerweer hier KOUD&WIT.. Kunnen wij uit Napoli helemaal niets mee. Wij wensen jullie nog een heerlijke tijd toe en hopen jullie weer in het nieuwe jaar te kunnen zien. Xxxx B&Ö