Scooter, stinkvoeten, witte zandstranden en haaien.
He jossie en rene,
jullie weten toch dat de regen juist goed is voor het onderwaterleven....ook nog maar even de boeken er bij pakken. Maarre niet schrikken van een Haai....Stoer hoor jos, misschien toch nog even naar ZA en de great white een knipoog geven.....?????
Ohhh moest van Laar vragen, hebben ze ook poepchinezen onder water....????
Wij zijn oom en tante geworden van Puck
Het begint zowaar op een vakantie te lijken. Geniet er maar goed van.
Gekker moet het toch niet worden, ook al niet meer bang van al die enge vissen. Nu de spinnen nog Joyce...
Schatten veel plezier met het spotten van de Urang en o ja vergeet niet voor het donker wordt terug te gaan.
weer een goed verhaal.. ik kan begrijpen dat jullie voorlopig nog niet naar huis willen en die paar maandne eigenlijk te kort zijn ;-)
was het toevallig een witpuntrifhaai.. so cool! enne de Gara Rufa Obtusa eet niet alleen eelt, dus alleen je voeten in het badje..
Hoi Joyce en Rene,
Leuk dat jullie het naar de zin hebben in "ons" land. Tot over 2 weken; ben benieuwd naar de verhalen en de foto's (niet: kiekjes ;-)). Btw leuke foto bovenaan de page... (aperture!!)
Sow long time no seeing buddies. Ik was ook even mijn avontuurtje aan het ondergaan. Minder lang, minder indrukwekkend en vooral minder avontuurlijk.
JAJA ik ben jaloers toe maar zeg het maar hahaha.
Met ons gaat het goed en de kleine spruit groeit als kool (dat is geen spreekwoord toch??).
ennuh rene ik fiets momenteel net zoveel als jij!!! NIETS, NIKS, NIHIL, NUL, NADA en NOPPES. Niet zo heel erg veel dus. Mogelijk dat je me nog kunt volgen als jullie terug zijn.
Verder gebeurt hiero nossing interesting.
Take care
ciao CYNT en JOSH
Hi, jullie hebben wel gehoor gegeven aan het visgeknabbel!!! ;-)) Ben inmiddels veilig thuis en het koude NL..bbbrrr. Ik heb gehoord dat de tocht over de rivier al "spottend" naar de Oerang, echt te gek is. Enjoy the time!! Ik geniet nog ff van het aankomende weekend en dan mag ik weer! X
Die eelt-etende vissen moeten wel een héél sterke maag hebben, om aan de voeten van René te durven knabbelen!
Hallo lieve mensen!
Terwijl hier de eerste sneeuw naar beneden komt is het soms moelijk voor te stellen dat jullie verhalen echt zijn en niet gewoon mooie verhalen uit een reisbrochure. Heel mooi!
Langzamerhand kruipt de winter ons onder de huid. En met warme chocomel en veel te veel sinterklaassnoepgoed kijken wij uit naar jullie volgende verhaal!
Veel liefs uit Zwolle!
Rob & Anne
(& Evelien)
dát is nog eens en "luxe" vakantie die jullie hebben....
Dat heet "exclusieve cosmetische voetbehandeling hoor als die visjes je eelt van je voeten mogen vreten. Bij de sauna moet je er voor betalen: 15 euro voor kwartier. Zo te lezen zijn die visjes daar erg hongerig en lusten ze Rene zijn vuile poten wel ráuw hahaaaaaaaaaaaa
Gisteren bij jullie opa van Gurp geweest ( MIJN ome Cees). Hij ziet er goed uit moet ik zeggen. En met trots verteld hij ook weer over Tom en natuurlijk jullie reis. De mooie kaart met kleine foto's van jullie staat op het tafeltje naast zijn stoel. Net als 1 van de mooie verhalen die geprint is, vast door 1 van jullie ouders.
Nou, in ieder geval goed te lezen dat jullie op grote voet zijn vertrokken en met een maatje of wat minder over enige tijd terug keren.
Maar eerst.. nog volop genieten eeejjj
Nounounounou hou eens op met die verhalen, andere mensen willen ook nog gelukkig zijn hoor.
We kunnen heel wat avonden foto's koken en verhalen aanhoren wanneer jullie weer terug zijn he. We kijken er nu al naar uit.
Geniet er nog van!
Ciao uit Napoli
Prachtig verhaal weer!!
Niemand heeft er nog iets van gezegd...maar....de foto boven aan jullie website vinden we erg leuk!!
Peter en Henny
even antwoord op je laatste vraag: Ja het is fantastisch om de wildman of the jungle te zien. Geniet ervan!!!! Doe ik ook nog steeds al ligt Borneo alweer vier jaar achter me.
Liefs Laura
Leuke foto's van jullie hoor. Je kan zien dat jullie er echt van genieten, al die vrijheid. Toevallig zijn Rijk en ik in april van dit jaar ook op Saba geweest in Kota Kinabalu. Maar een lang weekend, maar genoeg om de sfeer van het land te proeven en te genieten van het mooie strand en de uitzichten. Op naar jullie volgende bestemming, foto's en verhaal. Vandaag weer even van mij alleen de groeten, Rijk is 3 dagen naar een beurs in Amsterdam met avond vullende programma's....., Jeanette
Vergeet nog even een nieuw record te vermelden in Nederland, gisteren, 880 km file in de avondspits, vanwege sneeuw van 3 cm. Ongelooflijk toch. Jullie missen niets hier.
waanzinnig zijn jullie verhalen! Hierdoor prikkelt 't nog meer om ook jullie richting eens op te komen! Zit nu in Patagonia, Argentina, maar Azië gaat zeker hoog in mn lijstje staan de volgende keer!
Blijf schrijven, I like it