Suzhou en Hangzhou
Ha die Joyce en René. wat een belevenissen weer zeg. Houden jullie het allemaal nog wel een beetje bij al die verhalen, om later nog eens op terug te kijken. Prachtige foto's ook en leuk te zien hoe goed jullie eruit zien, lekker relaxed en lekker kleurtje. Rijk is in juni voor het werk in Shanghai, Hongkong en nog paar andere plaatsen geweest in China. Was ook vaak bijzonder druk met al die Chinezen, soms erg lang in een rij moeten staan als hij een attractie wilde gaan zien in die paar vrije uurtjes die hij had. Veel plezier verder weer bij de volgende bestemming. Wij gaan volgende week ook met vakantie, o.a. weekje cruisen op de Middellandse Zee, hoop dat het nog goed weer is dan. Doeiiiiii. xxx
Hey luitjes,
Bij jullie is het beduidend beter weer als bij ons!!
Vandaag "bul-uitreiking" van maar 226 Cadetten...sodeju! Dat duurde ff en het kwam met bakken uit de lucht...volgens Nic stinken we nu naar "natte hond" hahahaha. Uiteraard had een voormalig Cadet weer eens bedacht dat het charmant zou zijn om zijn meisje ten huwelijk te vragen....he kerel we staan hier al een poosje....wat vind je er zelf van!!??? Afijn het weekend is weer begonnen...morgen mooi weer, stiekum nog ff genieten.
Jullie veel succes met een poging tot het ontvluchten van Chinese toeristen en blijf vooral die leuke verhalen opsturen! :-))
Grtz Renate.
Hoi Rene en Joyce,
Alsjullie die vele en vele chinezen willen ontlopen zul je toch echt naar 'n ander land moeten gaan. het is echter wel 'n leuke stresstest voor het vervolg van jullie reis, india misschien. veel plezier met het vervolg van je reis, we genieten van ieder verslag.
He jos en Rene,
Wauw wat ziet en klinkt dat allemaal geweldig zeg, mmm we zouden ook nog wel eens een keertje naar china willen.... Veel plezier!!!!
Kus van ons!!
Hallo lieve mensen!
Leuk weer even wat van jullie te horen! Zo blijven we toch een beetje op de hoogte van elkaar, niet waar?
Hier is week 38 van de zwangerschap ingegaan. Alles nog steeds rustig en voorspoedig. Alleen; "Nesteldrang, waar blijf je?" Er zijn nog wat kelderkasten die op je motivatie tot schoonmaken zitten te wachten... ;)
Lieve groetjes van ons!
ha Lieve Schatten, hebben jullie vakantie of zo. Mijn boek is uit, dus graag weer wat leesvoer.
Dikke Kus,
Carla en Leo
Hey Rene en Joyce!
Echt super leuk om jullie verhalen zo te kunnen lezen! Klinkt echt al als een geweldige reis! Ben nu al benieuwd naar het volgende verslag!
Doe voorzichtig en heel veel plezier! Genietse!
Dikke kus Illy
Hallo samen,
om even terug te komen op wat Renate schreef: Niet alleen Nic vond dat we naar "natte hond"stonken, het was gewoon een feit!! Verder hebben we weer versterking binnen het cluster dus Joyce mocht jij je zorgen maken..niet doen!
Ben benieuwd of het ontlopen is gelukt en wat de volgende bestemming is.
Veel pezier!
Hallo Rene en Joyce, ik kwam (eerlijk gezegd bij toeval) de link tegen die Rene zond voordat jullie vertrokken. Nu ken ik dit medium niet zo goed maar ik moet zeggen ik werd meteen binnen gezogen in jullie verhalen en foto's, jonge jonge wat lijkt me dat een onbeschrijfelijk leuke en avontuurlijke reis die jullie daar met z'n tweeën meemaken. Ik denk dat ik wat vaker ga lezen en kijken want de foto's zijn erg mooi en jullie (...Joyce) schrijven erg toegangkelijk en meeslepende reisverhalen. Rene, hier in Utrecht loopt alles op rolletjes, helaas voor jou ....ze schijnen je nog niet echt te misssen ;-). De verhuizing naar de Kromhout is inmiddels met drie weken uitgesteld, ik ben benieuwd of het daarbij blijft.
Groet Geert en Shirley Nouwens