joycerene.reismee.nl

Homecoming...

Aan alles komt een einde. 21 Januari zijn de 6 maanden van vrijheid voorbij! Dan stappen we in het vliegtuig om de 22e te landen in Nederland. Tijdens een skype gesprek ben ik erachter gekomen dat onze ouders deze terugkomst niet zomaar voorbij laten gaan! Heel Gaaf!
Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd om te komen ontbijten in Vlaardingen! Je bent welkom vanaf 0730... Ja, sorry! Ik denk dat wij er rond 0800 zullen zijn. Laat even weten, via de mail, of je mee komt eten: [email protected]  … Wij hopen jullie Zaterdag de 22e te zien!!
Mocht het niet uitkomen of echt té vroeg zijn op je vrije Zaterdag, prima. We hebben nog een paar dagen vrij voordat het echte (?) leven weer gaat beginnen, je bent altijd welkom! Laat even weten wanneer, dan doen we boodschappen. Laat je het niet weten, ook prima, maar neem dan boodschappen mee.

Wij gaan nog even genieten! Mijn broer Bart en zijn vrouw Larissa zijn naar ons toe gekomen in Cambodja. De afgelopen twee dagen hebben we heerlijk op het strand gelegen, gezwommen, gegeten, bier gedronken en erg veel gelachen! De komende dagen trekken we met elkaar naar de grens van Thailand.

Alvast bedankt voor alle mail van de afgelopen weken! We zijn aardig bijgepraat en de agenda’s staan alweer aardig vol! Deze mailtjes en betrokkenheid maakt het een heel stuk makkelijker om straks naar huis te gaan. We hebben veel om naar uit te kijken.

Juiste mailadres

[email protected]

fred

nog razend veel plezier de laatste dagen.

Wilma

Hele goede reis!! En tot gauw...

xx

Renate

Hey kanjers,

Geniet er nog van!
Hier komt het met bakken uit de lucht....dus pak die zonnestralen nog maximaal mee.

Nicolle en ik zijn zoals het er nu uitziet van de partij! :-)
Geef nog even het adres in Vlaardingen!!
Echt waar....wij zijn "gek" genoeg om rond de klok van 08.00u op de klep te vallen.....we hebben je gemist!

Enjoy the last moment en een hele goede reis terug naar NL.
Dikke x

Jeanette en Rijk

Lieve Joyce en Rene, het is al een tijdje geleden dat wij naar jullie verhalen hebben gekeken. We hebben het nogal druk met van alles en zijn ook nu bezig met behangen e.d. Wanneer er weer even wat meer tijd is komende week gaan we de verhalen nog even terug lezen. Heb net pas jullie hele leuke Kerstgroet gezien. Nog dank hiervoor. Wij wensen jullie voor 2011 alle goeds en dat jullie nog heeeeeeeeel veeeeeeel tijd krijgen om terug te kijken naar jullie reiservaringen. Nog lekker nagenieten. Succes en sterkte bij het oppakken van jullie werk en Nederlandse bezigheden straks. Geniet er nog even goed van!!!! Liefs, Jeanette en Rijk

Jessie

Schatjes,

Nog even lekker genieten en dan weer fijn huisje toe. Ik begin dat slappe geouwehoer van Mars en Rene echt te missen!

xx

kim

joehoe ik ben ook van de party. alleen joopie is dan nog onderweg terug uit duitsland

xxx

HET ANGKOR UIT

He lieve jos en Rene, helaas ook nu zijn we er weer niet bij...SORRY!!! Maarrr we gaan er alles aan dien om op de Skype te zijn. Afgelopen dagen was super, jullie weten ons schema dus als er tijd en geld is.....gooien we het angkor nog een keertje uit

Rob en Anne

Jeetje,

Wat gaat de tijd dan weer hard. Geniet van jullie laatste week en tot in Nederland. Hebben met plezier (en licht jaloezie) jullie verhalen gelezen en foto's bekeken.

joanne

Geniet er nog even van en een goede reis!!! x

Illy

Hoi Rene en Joyce!

Ik ga jullie mooie verhalen nog missen hoor! Super om zo al jullie avonturen te lezen!
Geniet nog heel even en kom weer veilig thuis!
Tot snel!

Liefs Illy